Aplicatii

aplicatiiTelefoanele “inteligente” sunt din ce in ce mai raspandite, si cred ca nimeni nu se indoieste de asta. Numai in 2012 au fost vandute 1 milion de smartphone- uri. Aplicatiile se dezvolta intr-un ritm ametitor iar cautarile in Google de pe telefoanele mobile, au un ritm constant de crestere.

Un alt exemplu concludent este o aplicatie dezvoltata de City Grill, prin intermediul careia orice client fidel primeste undiscount de 10% sub forma unor puncte acumulate in contul sau. De asemenea, aplicatia trimite diverse informatii clientului.

Zilnic, apar aproximativ 1000 de aplicatii noi pentru mobil. Si numarul lor va creste odata cu raspandirea smarthphone-urilor pe piata.

In zilele noastre, totul merge pe repede- inainte, asa ca oamenii nu mai au timp sa faca jocuri de gandire care sa-i ajute sa-si mentina mintea tanara. Asa ca, solutia este sa apelezi la jocurile care iti pun mintea la lucru dar te si distreaza in acelasi timp.

Daca detii, de exemplu, o spalatorie auto, te putem ajuta cu o aplicatie care sa tina evidenta cupoanelor de fidelizare. Se elimina astfel costurile implicate in printarea acestora. Minunat, nu?

Aplicatiile pentru smartphone sar si in ajutorul celor care vor sa scape de kilogramele in plus. Iti putem construi o aplicatie care sa-ti monitorizeze caloriile consumate dar si exercitiile efectuate. Cu ajutorul acestei aplicatii, vei putea sa realizezi ce alegeri alimentare ti se potrivesc, dar si ce exercitii trebuie sa faci.

Pasionatilor de calatorii, onlineideea.com le ofera aplicatii eficiente si utile care le pun la dispozitie informatii legate de hoteluri, restaurante dar si anumite obiective turistice.

Daca ai de terminat un proiect important care nu sufera amanare si totusi te surprinzi pierzand timpul fara folos pe alte site-uri, onlineideea.com are solutia ideala pentru tine. Iti putem crea o aplicatie care iti poate da o pauza de 5 minute de relaxare la fiecare 25 de minute in care lucrezi.

Daca va doriti o aplicatie care sa va fie utila mai degraba acasa, va putem crea una cu ajutorul careia sa va puteti deschide televizorul cu o simpla atingere a ecranului. Iar cu putin timp inainte ca emisiunea preferata sa se termine, puteti potrivi apa din dus stand in fotoliu. Sau puteti deschide semineul, daca doriti.Totul pentru relaxarea si confortul utilizatorului.

Pentru a putea fi folosite de cat mai multe persoane, smartphone-urile au trebuit sa se adapteze si celor cu problem de vedere. Astfel ca a devenit necesara crearea anumitor aplicatii cu ajutorul carora sunt marite icoanele dar si textul, care astfel devine mai usor de citit.

Exista aplicatii pentru smartphone destinate celor mai diverse nevoi. De exemplu, Oswald este o aplicatie care poate fi folosita cu succes de catre clientii restaurantelor. Acestia pot comanda mancare si bautura, folosind un simplu cod si astfel nu mai este nevoie sa apelam la serviciile unui ospatar. Odata scanat codul, aplicatia conecteaza smartphone-ul cu varianta personalizata a acestui program, in functie de specificul localului.

Aplicatia poate fi folosita de local pentru a analiza istoricul comenzilor si a gestiona mai usor situatiile neprevazute intalnite in bucatarie sau la bar.

Daca ai o idee de aplicatie prin care vrei sa iti fidelizezi clientii, sa le oferi ceva inedit sau pur si simplu ai o idee geniala care crezi ca va putea deveni urmatoarea aplicatie What`s up, suntem aici sa dam viata ideilor tale.

aplicatii11

Aveti nevoie de o aplicatie mobila?

Contactati-ne !