Despre noi

despre-noi

Ca multe povesti de success, totul a inceput din hobby. Un simplu blog la care am muncit din placere. Mi-a placut ce a iesit. Placerea a fost dublata de interactiunea dintre oameni, care se afla in diverse colturi ale lumii. Internetul aduce oamenii mai aproape.

Ulterior hobby-ul meu a adus si roade. Am realizat ca „in online” cuvintele pe care le scriu au o valoare. Asa am inceput sa fac primii banuti. Si sumele au crescut…asa mi-am dat seama ca internetul este cheia viitorului meu. Nu a trecut mult timp, si am decis sa ma dedic exclusiv acestei activitati. M-am gandit ca daca un simplu blog iti poate asigura independenta financiara si un trai decent, singura limita pe care o am este cerul si universul. Povestea mea poate fi si a altora…

Site-uri de prezentare, bloguri sau magazine online, optimizari sau marketing, totul poate fi folosit pentru atingerea obiectivelor si orientarea spre succes. Acum am o echipa: designeri, programatori si oameni de marketing. Lucram impreuna pentru cei care doresc sa fie… vizibili in online, sa-si creeze un business si sa-si creasca afacerea actuala.

Sloganul nostru

Toate paginile sus !

Misiune

Creem oportunitati si dezvoltam business-uri prin creare de site-uri, identitate vizuala si marketing online.

Valorile Online Ideea

  • Parteneriatul. “Clientul nostru, stapanul nostru”. Pentru noi clientul nostru NU este stapanul nostru ci partenerul nostru. Cand ai o relatie de colaborare si oferi valoare, este exclus sa te subordonezi cuiva.
  • Calitate. Noi lucram pentru clientii partenerilor nostri. Proiectarea unui site sau a unei campanii este facuta pentru a fi adresata beneficiarilor ei, ca urmare a experientei pe care o avem si analizei pe care o facem.
  • Performanta. Cresterea potentialului de afaceri si atingerea obiectivelor clientilor nostri este scopul si motivul pentru care noi lucram impreuna.
  • Win-win. Dezvoltarea clientilor/partenerilor nostri va duce automat si la dezvoltarea noastra.
  • Fidelitatea. Urmarim continuitatea in colaborare si relatia cu clientul cat mai mult timp posibil.
  • Optimismul. Optimismul este o trasatura care s-a lipit de noi si nu o putem dezlipi. Energia si entuziasmul vin sa intareasca aceasta stare.
  • Entuziasmul. Credem in solutiile noastre si in faptul ca suntem un castig pentru partenerii nostri.