Despre utilizarea Facebook pentru afaceri

Oricine ruleaza propria afacere de mai mult de 5 ani a asistat la o schimbare treptată în modul în care produsele sau serviciile lor sunt vândute. Înapoi în “vremurile vechi”, multe întreprinderi mici ar putea primi o listă în paginile galbene, un anunț în ziarul local și poate chiar un panou de anunturi ocazional, spot radio sau revistă – pentru cei hotărâți să dejuca planurile concurenței lor.

Apoi, când internetul a început să se maturizeze, a devenit clar că a avea un site web de afaceri este într-adevăr mai mult o necesitate decât un lux. Dacă am da „fast forward” până în prezent putem privi în jur și vedem că multe întreprinderi mici de succes astăzi nu numai că au un site web pentru a promova produsele și serviciile lor, ei au o strategie online precisa, care încorporează publicitatea online, un blog, Twitter si Facebook.

De ce? Raspunsul este simplu.

De vreme ce oamenii si-au schimbat preferintele pentru modul in care vor sa primeasca noutati si sa fie conectati cu familia, prietenii si colegi a devenit esential pentru posesorii de afaceri mici sa re-evalueze si re-aranjeze continuu metodele de marketing pentru a se potrivi cu stilul de viata a publicului lor tinta.

Noi la ….. suntem incantati sa luam parte la un astfel de moment de tranzitie pentru comunitatea afacerilor mici. Nu numai ca noi insine suntem o afacere mica, dar suntem intr-o pozitie unica sa ajutam alti oameni de afaceri mici sa se adapteze la schimbarea masiva ce a avut loc in comportamentul consumatorului de de cand s-a inventat Facebook.

In utilizarea Facebook pentru mediul de afaceri, vom atinge cele mai importante concepte pe care fiecare proprietar de afaceri mici trebuie sa le inteleaga despre utilizarea Facevook si apoi vom merge pana la cele mai creative metode pe care le poti folosi sa iti atragi audienta, cresti fanii, generezi lead-uri, sporesti reputatia si intaresti linia de jos.

Lasă un comentariu