Foto/Video

servicii-foto-videoServicii Foto/Video

Cu totii stim ca o fotografie face cat o mie de cuvinte, sau ca o fotografie vinde. Doar ca nu orice fotografie face cat o mie de cuvinte si nu orice fotografie vinde. Pentru a realiza acest lucru, aceasta trebuie sa fie facuta bine, gandita din timp, conceputa si realizata cu aparatura profesionala.

Suntem de parere ca o fotografie trebuie sa transmita o stare, pentru ca privitorul sa actioneze.

Cel mai des, fotografiile sunt utilizate in mediul online pentru a ilustra o stire . In acest caz, cele mai folosite sunt fotografiile- simbol, adica acelea care au un rol de reper.

Pentru un site, fotografia este extrem de importanta, fie ca vorbim despre articole informative sau despre cele publicitareUn articol informativ in care citim, de exemplu, cum se fac bucle perfecte in cateva minute va fi mai usor de citit daca va fi insotit de o fotografie demonstrativa. ( ar fi mai usor de citit daca s-ar face fotografii la fiecare etapa de realizare a buclelor)

Partea video are un rol colosal in structura unui site. Imaginati-va ca nu stiti cum se face nodul la cravata. Timpul va preseaza si ati intrat deja in panica. Un video explicativ pe aceasta tema, gasit pe site-ul de haine preferat este tot ceea ce aveti nevoie.

Asta ca sa nu mai vorbim despre video-ul de prezentare. Acesta are o incarcatura uriasa in ceea ce priveste capitalul de imagine pe care il poate aduce beneficiarului. Poate convinge un potential client sau macar il poate face curios cu privire la ceea ce aveti de oferit.

Un continut video este ideal atunci cand compania vrea sa-si prezinte echipa care se afla in spatele brandului de succes. In cadrul video-ului pot fi prezentate premiile obtinute de catre companie pentru activitatea sa, sau, de ce nu, premiile obtinute de angajati la diverse competitii ce au legatura cu activitatea firmei. Clientii se vor simti mai apropiati de companie daca vor vedea intr-un video atragator si prietenos, cine se ascunde in spatele vocii care le raspunde atunci cand vor sa comande, de exemplu un produs.

In plus, pentru site-urile care comercializeaza produse, solutia ideala o reprezinta prezentarile in 2D, 3D sau 360° cu ajutorul carora clientii pot viziona mult mai realist produsul si se pot familiariza mai usor cu el. Astfel, cresc si sansele unei posibile comenzi dupa astfel de vizionari.

Foarte utile sunt de asemenea si video- urile demo, al caror scop este sa arate cumparatorilor cum sa foloseasca un anumit produs. Folositoare in acest caz sunt si experientele altor cumparatori. Pentru comparator este important sa stie ce dificultati au intampinat altii cu produsul.

Multe site-uri au videoclipuri care pornesc automat atunci cand sunt accesate. Acest lucru poate crea un anumit discomfort, mai ales daca melodia in cauza are un volum mare iar utilizatorul foloseste castile. Videoclipurile sunt solutia ideala cand utilizatorul este in pana de idei dar doreste totusi sa atraga intr-un mod favorabil atentia celorlalti utulizatori.

O solutie eficienta o reprezinta si video-ul, care iti permite sa informezi cumparatorul si sa-l fidelizezi,in acelasi timp. Interviurile video sunt si ele o varianta deloc neglijabila.

Youtube si Facebook se lupta cot la cot pentru cota de piata a video-urilor. Deci este lesne de inteles faptul ca publicul este avid de continut video si foarte receptiv la acesta.

Aveti nevoie de servicii Foto/Video?

Contactati-ne !