Gazduire web

hostideea-ro-logoGazduirea web reprezinta un serviciu de care pot sa beneficieze atat persoanele fizice, cat si companiile. Gazduirea web presupune existenta unui site web al beneficiarului.

Alegerea unui abonament de hosting este o chestiune care trebuie neaparat privita sub mai multe aspecte. Mai exact:

  • Spatiul efectiv de care au nevoie pe site imaginile, fisierele dar si statisticile periodice si casuta de e-mail atasata ,precum si documentele doritorului.
  • Profilul site-ului respectiv. Mai exact daca este vorba despre un site cu continut personal, putem alege un abonament din categoria Start, sa zicem. Daca insa vorbim despre proprietarul care vrea sa-si promoveze o afacere de succes, cea mai buna alegere ar fi un pachet Premium.

Desi pare tentant, nu este de dorit sa va alegeti o companie care ofera hosting gratuit. Si asta pentru ca, de cele mai multe ori se poate intampla ca respectiva companie sa plaseze reclame nedorite pe site-ul dumneavoastra, fapt care nu va face decat sa ingreuneze traficul. In plus, aceste site-uri au un spatiu pe disc foarte mic si deci usor de depasit.

www.hostideea.ro vine in ajutorul doritorilor de gazduire web cu o noutate extrem de utila, si anume CPanel, (prescurtarea de la Control Panel), un panou de control care permite administrarea domeniului cu ajutorul unei interfete web. CPanel ofera posibilitatea administrarii tuturor componentelor, de la email pana la scripturi CGI dar si statisticile web.

www.hostideea.ro pune la dispozitie in cadrul serviciului de gazduire web si Sitelock, un serviciu online care presupune scanarea web site-ului in vederea recunoasterii eventualelor vulnerabilitati. Totodata, acest serviciu reprezinta un veritabil scut impotriva anumitor virusi dar si impotriva injectarii de cod SQL . Sitelock face scanarea zilnica a site-ului, evitand astfel anumite neplaceri neprevazute dar si anumite pierderi financiare pentru afacerea dumneavoastra.

Se pot face o multime de lucruri prin intermediul interfatei CPanel. Si anume:

  • Se pot instala si rula diverse cron-uri sau aplicatii;
  • Pot fi accesate diverse statistici si logo-uri intr-o anumita perioada de timp;
  • Se pot crea sau restaura backup-uri ale contului de gazduire;
  • Pot fi puse noi subdomenii, domenii ori parcate;
  • Pot fi administrate si uploadate folderele dar si fisierele unui site;
  • Oferim gazduire web pentru site-ul tau. gazduire-web

Nu o sa-ti impunem cate fotografii sau produse sa incarci in site, ci te sfatuim cum e mai bine pentru tine sa le optimizezi pentru ca site-ul sa fie rapid si placut de navigat.

Vom crea adrese de email personalizate. ex. contact@firmata.ro pentru ca: “imaginea conteaza!”.

Vom face o copie de rezerva a site-ului atunci cand este gata, la un anumit interval de timp sau dupa ce ai adaugat informatii in site. Totul pentru a fi la adapost in caz de …

Cream alte domenii, daca doresti sa pui alta informatie si sa ai alt site.

Experienta ne recomanda si este un garant al eficientiei, profesionalismului si seriozitatii noastre. Nu ne hazardam in afirmatii si nu ne lansam in apercieri gratuite, dar putem sa-ti promitem ca vei fi pe deplin multumit daca vei apela la serviciile noastre. In functie de nevoile site-ului tau, avem solutia perfecta adaptata cerintelor tale.

Facem tot ce este necesar pentru ca site-ul tau sa fie bine facut, in asa fel incat clientul sa fie multumit iar colaborarea sa fie una lunga.

Daca ai intrebari sau doresti o oferta pentru tine, suntem bucurosi sa iti raspundem.

Aveti nevoie de gazduire web?

Acceseaza HostIdeea !