Magazin online

Cumpără acum unul din pachetele noastre !

Vrei sa profiti de cea mai eficienta metoda de a face comert? Magazinul online este solutia. Are cele mai mici costuri de intretinere. Produsul tau il poti vinde oriunde in lume. Ajunge repede oriunde in tara. Si DA, acesta este viitorul comertului.

magazin-onlineOnlineideea.com gaseste rapid solutia pentru afacerea ta si iti ofera suport atat in crearea unui magazine online, dar si ulterior pentru a ne ajuta clientii cu servicii de SEO (cuvinte cheie, social media etc) la preturi foarte accesibile, marketing online ( cu ajutorul unei oferte personalizate) dar si prin intermediul serviciilor de fotografie, menite sa va puna in valoare produsele.

Magazinul online reprezinta un website a carui destinatie este vanzarea de servicii si produse.

Comparativ cu un magazin la strada, investitia intr-un magazin online este considerabil mai avantajoasa deoarece nu presupune plata unei chirii. Costuri mai importante impune doar promovarea online dar acestea sunt rapid amortizate deoarece vanzarile cresc rapid.

In plus, Facebook Ads si Google Adwords aduc in magazinul online exact acea categorie de clienti de care au nevoie produsele.

Cifrele sunt promitatoare. 67% au o atitudine pozitiva cu privire la comertul online.

Avantajele magazinului online

 • Reduce semnificativ costurile deoarece nu este necesara detinerea unui spatiu de expunere. In acelasi timp, scad considerabil sansele de a primi un control de la organele abilitate;
 • Comunicarea se poate face mult mai usor datorita bazei de date create ulterior in care sunt inregistrati toti clientii dobanditi anterior;
 • Retelele de socializare vin in sprijinul dumneavoastra si va ajuta sa castigati noi clienti;
 • Poate deveni rapid cunoscut publicului din intreaga tara;
 • Magazinul este disponibil non stop, 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana. De aceea, acest tip de magazine este ideal pentru oamenii ocupati care nu au incotro si trebuie sa-si faca cumparaturile mai mult online, seara de acasa sau in timpul pauzelor de la serviciu. De asemenea, magazinul online este disponibil si persoanelor din afara tarii;
 • Sunt necesare stocuri minime cu conditia sa existe informatii suficiente despre produse (fotografii, preturi si caracteristici). De aceea, in cazul magazinelor online sunt utile aplicatii specifice cu ajutorul carora se pot actualize preturile si se poate verifica disponibilitatea produselor direct la furnizor.
 • Deoarece ofertele pot fi afisate atragator si mai bine structurat, vanzarile vor creste simtitor.
 • Daca stocul de marfa nu este foarte mare, spatiu de depozitare poate fi organizat acasa iar daca faci fata comenzilor, te poti lipsi si de angajati si poti face tu munca de ambalare si expediere catre clienti.
 • Se pot realiza mai usor statistici cu privire la stocuri, vanzari sau numar de vizitatori (apeland la instrumente precum Google Analitycs, de exemplu)
 • Cand site-ul are un trafic ridicat, se pot obtine venituri considerabile din publicitatea online.
 • Clientul isi poate crea un cont pe site-ul magazinului online iar datele sale personale sunt pastrate in baza de date a magazinului.

IOnlineIdeea poate crea pentru clientii sai un pachet de servicii pentru magazinul online care cuprinde: licenta magazinului online, instalare si configurare, prelucrare, editare, realizare logo dar si un design unic.

Magazinul online pune la dispozitia clientilor mai multe modalitati prin care pot achita produsele comandate, si anume: card bancar, transfer bancar( prin ordin de plata bancar), in numerar (plata se face ramburs la primirea coletului si de aceea aceasta metoda se bucura de o mare popularitate in randul clientilor).

Aveti nevoie de un magazin online?

Contactati-ne