Pagina sau profil de Facebook

Din păcate, Facebook are uneori tendința de a face lucrurile un pic confuze. Ca urmare, unii termeni pe care ii folosim în conversație de zi cu zi ajung să fie folosii alternativ și incorect. Poate că cel mai comun exemplu este cu distincția între crearea unui profil personal pe Facebook și o afacere pagina pe Facebook.

Să acoperim repede diferența dintre termeni în scopul de a stabili tonul pentru capitolele ramase și să ne asiguram că suntem toți pe aceeași pagină.

Ce este o pagina de Facebook? (cunoscuta ca si pagina „pentru fani”)

In conformitate cu facebook, „paginile sunt pentru ca organizatiile, afacerile, celebritatile, si brandurile sa difuseze informatii intr-o maniera publica oficiala catre oamenii care aleg sa se conecteze cu ei. Similar cu profilele, paginile pot fi imbunatatite cu aplicatii care ajuta entitatile sa comunice cu publicul lor si sa capteze audienta noua virala prin recomandari ale prietenilor, „news feed”, povesti, evenimente facebook, si dincolo.”

Ok, deci ce este un profil de Facebook?

Profilele sunt pentru persoane fizice si nu sunt pentru uz profesional. Facebook isi rezerva de asemenea dreptul de a elimina profilul dumneavoastra daca il utilizati in scopuri comerciale. Similar cu paginile, profilurile pot fi imbunatatite cu aplicatii care va ajuta sa comunicati cu prietenii si intreprinderile pe care le placeti („LIKE”). Este suficient sa spunem ca in ceea ce priveste Facebook, indivizii au profiluri si intreprinderile au pagini.

Lasă un comentariu