Promovare Facebook

promovare-facebookPromovare Facebook

Toata lumea spune ca daca nu esti pe Facebook, nu existi. In prezent, peste un milliard de oameni folosesc Facebook. Credem pe deplin in aceasta sintagma si iti oferim prin Facebook Ads servicii complete si eficiente.

Facebook Ads este un canal de promovare eficace prin care poti ajunge la audienta ta tinta printr-un mesaj bine gandit. Reclamele sunt destinate utilizatorilor retelei sociale si pot deveni virale daca urmaresc nevoile acestora, dorintele si cerintele lor.

Un prim pas foarte important consta in stabilirea realista a obiectivelor . Urmeaza apoi alegerea unui anumit format al reclamei, apoi crearea propriu-zisa a acesteia si stabilirea unui buget.

Prin promovarea cu ajutorul Facebook Ads, vei putea expedia mesaje doar acelei categorii de persoane careia vrei sa-i faci cunoscuta afacerea ta.

Onlineideea optimizeaza campaniile astfel incat vizitele in site sa aiba un cost cat mai mic. Optimizarea se face constant si astfel este garantata gasirea a noi nise care sa atraga vizitatori. Oferim campanii profesionale prin trimiterea vizitatorilor catre pagini speciale care ii sfatuiesc sa faca o anumita actiune. Gratie optimizarii constante, garantam costul mic al reclamei. Experienta pe care am acumulat-o de-a lungul timpului ne ajuta sa concepem sis a implementam cele mai eficiente strategii de promovare a afacerii tale pe Facebook.

Campania de publicitate prin intermediul Facebook Ads este direct legata de contul clientului, cu ajutorul caruia se va face si alimentarea bugetului.

De asemenea, va puteti face cunoscuta afacerea doar in anumite tari, daca doriti, sau persoanelor cu o anumita experienta profesionala.

Cu orice buget incepeti, prin publicitatea pe Facebook, livrati mesajul potrivit oamenilor care sunt interesati de serviciile dvs. deoarece stiti totul despre ei (cine sunt, ce interese au, cati ani au, daca sunt barbati sau femei, ce le place, ce nu le place, etc.).

Nu neglijati insa nici ideea de a atrage noi si noi oameni in campania ta. Implica-te activ in relatia ta cu clientii si vei vedea progrese uimitoare.

Totusi, este absolut necesar sa aveti o parte din buget rezervat pentru testare. Aceasta este continua si se extinde pe durata intregii campanii, pentru a garanta optimizarea eficienta. Astfel, Onlineideea va ajuta sa economisiti bani si in acelasi timp, sa atrageti clienti noi. Cei care doresc, pot sa seteze campania de promovare doar in anumite regiuni, orase sau la nivel national. Datele companiei sunt transparente.

In prezent, companiile specializate pun la dispozitia celor interesati pachete de promovare de tip start-up, care contin analiza performantei anunturilor, schimbarea campaniei in functie de rezultatele obtinute, tinand cont de diverse criterii. Plata acestor servicii se face, de regula in avans, dupa ce a fost semnat contractul.

Pachetele mai costisitoare includ si elaborarea unei strategii eficiente de marketing dar si distribuirea bugetului.

Statisticile arata ca peste 8 milioane de romani intra aproape zilnic pe Facebook. Multi dintre ei pot deveni clientii dvs.!

Care sunt obiectivele unei campanii pe Facebook?

  • – promovarea postarilor din pagina
  • – promovarea paginii pentru cresterea numarului de like-uri
  • – alegerea unei audiente tinta si trimiterea ei catre site-ul web
  • – cresterea numarului de participanti la evenimente
  • – incurajarea persoanelor in a obtine ofertele tale

Pentru Onlineideea, fiecare proiect este abordat cu entuziasm si professionalism. Clientii au doar de castigat.

Aveti nevoie de o promovare in Facebook? Apeleaza la noi! Cere oferta de pret. Ia decizia care va schimba in bine viitorul afacerii tale.

Aveti nevoie de promovare pe Facebook?

Contactati-ne !