Promovare Google

promovare-googlePromovare google

Google AdWords, una din cele mai accesibile metode de promovare online cu avantajul afisarii reclamelor in momentul in care vizitatorul deja doreste sa cumpere serviciile pe care le oferi. Principalele beneficii ale publicitatii prin Google Adwords sunt ca prin targetarea eficienta a audientei, anuntul tau apare doar atunci cand cautarea unei persoane se potriveste descrierii tale si iti aduc pe site doar acei clienti interesati de produsele/serviciile tale.

AdWords reprezinta un serviciu oferit de Google, cu ajutorul caruia, contra unei sume de bani, un anumit anunt este plasat pe prima, a doua sau a treia pagina de cautari.

Astfel ca, anuntul poate sa fie vizibil in partea dreapta a paginii Google, ori in partea de sus, mai exact in zona sponsorizata. Aceste anunturi au un fundal alb si sunt plasate in partea stanga.

Google AdWords ofera posibilitatea de a promova, de exemplu, un anunt cu ajutorul anumitor cuvinte cheie. Si asta, contra unei sume convenabile de bani. Astfel, Google AdWords reprezinta solutia ideala pentru oricine: de la proprietarul unui service auto pana la libraria online.

Onlineideea.com garanteaza alegerea corecta si eficienta a cuvintelor cheie , crearea reclamelor potrivite pentru audienta tinta , imbunatatirea si optimizarea rezultatelor ,eficientizarea administrarii campaniei. Efectul: generarea lead-urilor și automat, câștiguri mai rapide.

Alegerea cuvintelor cheie este importanta, de aceea trebuiesc alese cuvintele relevante pentru serviciile sau produsele pe care le oferi, pentru ca altfel exista riscul sa primesti vizitatori care nu sunt neaparat interesati de produsele ori serviciile tale.

De mentionat este si faptul ca site-urile care genereaza trafic intens platesc mai putin pentru serviciile AdWords, pentru ca, la randul lor ofera mai multi bani pentru Google.

Onlineideea.com iti sare in ajutor daca ai un site ce trebuie optimizat sau imbunatatit.

Beneficiarii publicitatii prin AdWords sunt taxati doar in situatia in care cineva da click pe site-ul lor. Acest fapt ii ajuta pe clienti sa-si gestioneze mai usor bugetul alocat publicitatii si astfel sa aiba o situatie financiara mai transparenta.

Desigur, nu trebuie neglijat faptul ca Google AdWords poate atinge maximul de eficienta doar daca website-ul este structurat cu grija, atat din punct de vedere al design-ului cat si in ceea ce priveste informatia existent.

Cand vorbim despre AdWords, nu exista un cont fix, acesta este influentat si de concurenta.Astfel, suma pe care o alocati pentru acest serviciu se va rasfrange in ceea ce priveste numarul de vizite inregistrate pe site. Lucrurile sunt simple: daca se aloca un buget modest, vizitele sunt putine iar daca suma este generoasa, vizitele vor fi si ele numeroase.

Exista si situatia in care o persoana rau intentionata poate da click in mod repetat pe anunturile dumeavoastra si astfel sa va saboteze campania. Pentru ca acest lucru sa nu se intample, Google a creat sisteme de protectie foarte eficace.

AdWords este disponibil si pe mobil, astfel ca este sporita eficienta si gasirea potentialilor clienti nu va mai fi o sarcina asa dificila.

Onlineideea.com optimizeaza campaniile astfel incat vizitele in site sa aiba un cost cat mai mic. Optimizarea se face constant si este garantata gasirea a noi nise care sa atraga vizitatori. Sunt oferite campanii profesionale prin trimiterea vizitatorilor catre pagini speciale care ii sfatuiesc sa faca o anumita actiune (de exemplu, sa comande o pizza)

Onlineideea.com garanteaza un cost mic al reclamei, gratie optimizarii constante.

Aveti nevoie de promovare pe Google ?

Contactati-ne !