Publicitate pe Facebook

Precizia de direcționare a instrumentele Facebook au potentialul de a oferi agenților de publicitate o valoare remarcabilă. Acestea fiind spuse, utilizatorii vor răspunde diferit la diferite tipuri de afaceri asa ca este important sa stabilit obiective clare și exercita diligență în gestionarea campaniei dvs., astfel încât să nu pierdeți banii.

În general vorbind, publicitatea pe Facebook este un pariu solid, dacă doriți să faceți oricare dintre următoarele:

Atrage atenției pentru a creste traficul pe pagina ta.
Mareste impactul postarilor pe pagina ta.
Promoveaza site-ul sau blog-ul.
Promovarea unui eveniment organizat de tine.
Înainte de a începe o campanie de publicitate pe Facebook veți dori să definiți modul în care veți măsura succesul sau eșecul (de exemplu, mai multe vizualizări de pagină, o creștere a traficului site-ul dvs., mai mulți fani, etc.), și să facă o notă de ceea ce pagina sau site-ul este deja. Este, de asemenea, o idee bună de a lua cunoștință de alte anunțuri pe care le vedeți pe Facebook și noteze ideile ca nivelul maxim al interesul dumneavoastră.
Odată ce campania dvs. este în direct vei putea verifica starea paginii folosind instrumente de raportare Facebook prin Facebook Insights. Cu Insights puteți obține un rezumat de 7 zile a activității în pagina, vedeti cât calitate metrica, și să revizuiti informațiile demografice de fani care au interactionat cu pagina dvs. Aceste date sunt una dintre cheile pentru publicitatea de succes pe Facebook. Prin analiza aceasta, în timp veți avea informațiile de care aveți nevoie pentru a face ajustările necesare până când nu ați rectificata cu adevărat în pe ceea ce functioneaza pentru tine.
Pentru a afla mai multe sau pentru a începe vizitati pagina Facebook Ads.

PS: Citeste cu atentie toate politicile Facebook pentru promovare, in caz contrar risti foarte usor sa ti se inchida contul de Publicitate permanent!

Lasă un comentariu