Rabla pentru website

rabla-pentru-websiteProgramul “rabla pentru site-uri”!

Daca ai un site vechi cu o grafica care nu mai corespunde si nu este optimizat pentru telefoane si tablete, este timpul sa refacem site-ul pentru tine si mai mult decat atat, pentru vizitatorii site-ului. Vii cu site-ul vechi si primesti 15 % reducere pentru instalarea altui site nou.

Pentru ca site-ul tau sa fie atragator si sa aiba parte de cat mai multi vizitatori, este necesar sa tineti cont de anumite aspecte:

  • Trebuie sa ai designul site-ului a daptat pentru dispozitivele mobile, astfel incat sa fie cat mai actual cu putinta. Este deasemenea necesara elaborarea unui plan de marketing. Google a anuntat ca din data de 21 aprilie 2015 algoritmul lor va fi mai prietenos cu cautarile efectuate de pe dispozitivele mobile.
  • Investeste pentru a imbunatati viteza de incarcare a site-ului tau iar de restul ne ocupam noi. Vei vedea imediat imbunatatirea. Viteza este mai importanta decat crezi. De exemplu, Google a cheltuit cateva milioane bune de dolari pentru a imbunatati cu doar cateva sutimi de secunda viteza de incarcare a site-ului. Rezultatele sunt remarcabile, asa ca da, este o investitie serioasa pe care ar trebui sa o iei in calcul.
  • Oamenii fac cea mai buna reclama, nu-i asa, asa ca vorbeste despre oameni importanti pentru ca ei sa vorbeasca despre site-ul tau. –Continutul site-ului tau trebuie sa fie actual si de aceea noi ne ocupam cu excluderea acelor informatii care sunt invechite, ca de exemplu anunturile care fac reclama anumitor promotii sau acele produse al caror pret nu mai este de actualitate.
  • Schimbarea site-ului cu unul nou vine si cu adaugarea de date de contact. Poate parea un sfat banal, dar este absolut necesar sa includem in continutul site-ului dumneavoastra datale de contact, de preferat in partea de jos a fiecarei pagini. Daca nu doriti asa, atunci puteti alege sa mentionam datele de contact pe o pagina distincta.
  • Va organizam site-ul astfel incat sa contina informatie atractiva, aerisita si care sa nu-l plictiseasca pe cel care il vizioneaza.
  • Impartim textul in paragrafe si evitam pe cat posibil greselile gramaticale pentru ca astfel sa devina mai usor de citit.
  • Daca site-ul dumneavoastra este unul care promoveaza vanzarea anumitor produse, ne vom ocupa ca pozele corespunzatoare acestor produse sa aiba marimea optima si sa fie suficient de clare.
  • Evitam pe cat posibil greselile de design in cadrul site-ului. Este foarte important ca elementele HTML sa fie corect asezate in pagina.

Onlineideea raspunde cu promptitudine solicitarilor tale oferind suport tehnic oricand pe perioada contractului dar si dupa incheierea acestuia. Se mai ofera si servicii optionale precum consultanta gratuita pentru campaniile de Google Adwords. De asemenea, putem realiza la cererea clientului o varianta de design gratuita a site-ului , urmand ca dupa aceea acesta sa se definitiveze, desigur, dupa incheierea tuturor formalitatilor legale.

Noi iti oferim posibilitatea sa fii la curent cu tot ceea ce este nou si te ajutam ca ideile tale sa aiba priza la public. Astfel, in cel mai scurt timp posibil, site-ul tau va avea un design fresh si foarte atragator iar rezultatele acestor imbunatatiri iti garantam ca nu vor intarzia sa apara.

Onlineideea este solutia ideala pentru cei care vor sa iasa in evidenta cu afacerea ori produsele lor, fara a cheltui sume fabuloase de bani pentru asta. Ne-am adaptat continuu la cerintele pietei.

Aveti nevoie de un site nou?

Contactati-ne