SEO

servicii-seoSEO websiteservicii seo

Pachetul SEO pentru website este necesar atunci cand site-ul nu este configurat conform politicilor Google. Site-ul trebuie sa corespunda cat mai bine din punct de vedere al informatiilor pe care le transmitem pentru ca Google sa stie cat mai exact despre ce este vorba in site-ul nostru si evident ce sa afiseze in functie de cautarile care se fac. Pachetul SEO pentru site-uri se realizeaza dupa un audit al site-ului care se face GRATUIT. Imediat dupa asta se poate stabili costul unei lucrari de optimizare. Acesta depinde de volumul de munca alocat si de dimensiunea site-ului. Cat de important este acest lucru pentru site-ul tau? Cam tot atat de important ca vizita la medic pentru consultatia generala sau

SEO LOCAL

Imediat dupa ce site-ul a fost optimizat din punct de vedere al sanatatii lui, se trece la etapa urmatoare si anume SEO LOCAL. Aceasta parte ajuta site-ul sa fie mai vizibil in internet si efectele unui pachet de acest fel sunt vizibile dupa 2-3 saptamani. Prin acest pachet noi realizam un fel de promovare online care va avea beneficii pe termen mediu si lung deoarece facem in asa fel incat vizitatorul sa ajunga in site-ul nostru si din alte surse precum si din Google. Politicile gigantului Google se schimba frecvent si tocmai de aceea noi tinem seama de politicile actuale si nu iesim din sfera recomandarilor Google. Acest fapt ne-a adus in timp confirmarea ca ceea ce facem este bine doar daca tinem seama de recomandarile Google.

SEO TOTAL

Stim ca iti doresti sa fii pe prima pagina in Google, cu totii ne dorim asta. Noi am testat dealungul timpului diverse metode si tehnici SEO care ne-au aratat in timp ca ceea ce conteaza cu adevarat in acest proces laborios este timpul, rabdarea si investitia. Am testat pe mai multe cuvinte cheie si am reusit sa le aducem pe prima pagina fapt ce a generat mai multi vizitatori si implicit mai multi bani. Testam de 4 ani tot ce inseamna pozitionare in Google. Putem sa demonstram faptic ca ceea ce spunem se reflecta in realitate. Tot ce trebuie sa faci este sa testezi pe rand capacitatea noastra, accesand primul pachet SEO website pentru a-ti arata cum trebuie sa arate un site sanatos si rapid. Ulterior suntem convinsi ca vom colabora pe o perioada lunga de timp pentru ca nu-i asa, in online trebuie sa fii vizibil pentru a prospera.

 

 

 

Contactati-ne pentru un audit SEO gratuit !