Site de prezentare

Site de prezentarewebsite-de-prezentare

Prezenta in mediul online este esentiala pentru orice afacere care isi doreste sa reziste si sa creasca rapid in mediul online. In plus, un astfel de site va creste considerabil credibilitatea afacerii tale.

Site-ul de prezentare va ofera ocazia sa fiti mai aproape de clienti. Pe langa acest fapt, reprezinta un instrument ieftin de marketing pentru care trebuie facuta o singura plata. Trebuie tratat ca pe orice alt canal de promovare si de aceea trebuie adaptat la nevoile si informatiile publicului.

Construit corect, un astfel de site reprezina o investitie care se va amortiza.

Onineideea.com vine in intampinarea tuturor celor care isi doresc un site de prezentare. Una din calitatile noastre este corectitudinea si de aceea oferim clientilor nostri cel mai bun raport- calitate pret.

Un site de prezentare facut de noi iti garanteaza ca vei putea crea o comunitate care sa fie fidela afacerii tale si astfel utilizatorii vor putea, la randul lor, sa faca publicitate afacerii tale. De asemenea, site-ul pe care il vom crea va fi usor de navigat iar utilizatorii vor gasi cu usurinta informatiile dorite, indiferent ce dispozitiv folosesc pentru accesarea site-ului. Iti oferim un continut util, actual si bine structurat. Vom adapta interfata site-ului de prezentare in functie de publicul tinta. Astfel, daca publicul este mai putin obisnuit cu prezenta in mediul online, vom crea o interfata mai detaliata.

Daca, dimpotriva, publicul este unul obisnuit cu mediul online, vom crea o interfata minimalista.

Folosim cea mai buna platforma pentru nevoile clientilor nostri (wordpress, joomla). Echipa noastra realizeaza site-uri de prezentare foarte atragatoare, in conformitate cu cerintele clientului. Daca inca nu vedeti utilitatea crearii unui site de prezentare, avem un argument imbatabil: cu siguranta concurenta are deja un astfel de site.

Onineideea.com poate crea semnatura electronica si pune la dispozitia clientului o copie a site-ului, imediat dupa ce acesta a fost finalizat. Pentru a scuti clientul de alte batai de cap, pot fi create profile sociale profesionale.

In cazul in care clientul are nevoie, Onineideea.com ofera asistenta gratuita la alegerea domeniului. Iti punem de asemenea la dispozitie consola de administrare a site-ului cu ajutorul careia clientul poate face singur modificarile dorite. Profesionistii nostril te pot ajuta sa alegi cea mai buna varianta pentru site-ul tau.

Expertii nostri pot realiza site-uri de prezentare din toate categoriile, de la firme foarte mici la cele mari, artisti consacrati si persoane publice pentru a garanta o imagine generala placuta si un impact pozitiv al informatiilor expuse.

Site-urile facute de noi sunt optimizate pentru mobil, tableta, in conformitate cu politicile Google, cel mai important motor de cautare. Daca inca vi se pare dificila administrarea unui astfel de site, este suficient sa va deprindeti cu actiunile de rutina.

De remercat este insa faptul ca afisarea unui anumit site de prezentare in cadrul motoarelor de cautare, este influentata si de continutul adaugat initial in site, continutul adaugat ulterior ( care trebuie sa fie atat original, cat si adaptat specificului domeniului de activitate al clientului), referintele care exista in mediul online despre site-ul tau dar si de vechimea acestuia.

SEO este inclus in pretul site-ului de prezentare si astfel ca potentialii clienti il vor viziona imediat. Serviciile SEO pot fi oferite la fiecare 3 sau 6 luni dar si anual. In plus, site-ul de prezentare nu presupune costuri de mentenanta.

Aveti nevoie de un site de prezentare?

Contactati-ne