Termeni si conditii

1. Conditii generale de utilizare:

Utilizarea site-ului www.onlineideea.com (denumit in continuare “site”) presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. In momentul in care acceseaza sau utilizeaza acest site, utilizatorii sunt obligati sa accepte de facto termenii si conditiile de utilizare. Neacceptarea acestor termeni si conditii atrage obligatia persoanei respective de a inceta accesarea site-ului.
Continutul si design-ul site-ului si baza de date colectata de la utilizatori reprezinta proprietatea www.onlineideea.com si sunt protejate de legislatia in vigoare in Romania, prin Legea nr. 8/1996 in privinta drepturilor de autor si a drepturilor conexe.

2. Identitatea firmei

S.C. Perfect Ideea S.R.L.-D cu sediul social in sat Horpaz, Comuna Miroslava, (localitatea), str. Noua, nr. 109, judetul Iasi, înregistrată la Oficiul Registrului Comertului Iasi, sub nr. J22/928/04.06.2014 din 05 iunie 2014, cod fiscal nr. 33240980, Capital social: 200,00 lei, Banca: ING BANK, cont Bancar: RO39INGB0000999904380632.

3. Drepturile si obligatiile

Societatea este constienta ca informatiile prezentate trebuie sa fie cat mai corecte si se straduieste permanent sa imbunatateasca si sa actualizeze continutul site-ului. Cu toate acestea, se pot strecura greseli, erori de operare, neintentionate de aceea precizam ca toate informatiile cat si imaginile au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori sau furnizori. Societatea isi rezerva dreptul de a modica pretul, imaginile sau caracteristicile produselor fara o notificare prealabila.

www.onlineideea.com  isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul termenilor si conditiilor de utilizare, fara o notificare anterioara a utilizatorului. Utilizatorii au dreptul si obligatia de a citi regulat termenii si conditiile.

Ne rezervem dreptul de a nu posta anumite comentarii pe site.

Ne rezervam dreptul de a suspenda conturi atunci cand consideram ca acestea pot aduca un prejuciu companiei noastre sau altor utilizatori.

Ne obligam sa nu furnizam informatii false catre clientii nostri.

4. Politica de facturare si plati

Cumparatorul are obligatia de a furniza toate datele in vederea eliberarii de contract, factura conform legii.

Facturile emise vor fi in format electronic iar platile se fac prin plata cu cardul sau transfer bancar.

5. Promotii, reduceri si concursuri

Ne rezervam dreptul de a realiza promotii si reduceri cu respectarea OG nr. 99/2000.

6. Confidentialitate

Avem obligația ca datele pe care le primim și/sau le colectăm de la dumneavoastră să fie prelucrate în conformitate cu legislația în vigoare și numai pentru scopurile prevăzute în această Politică de Confidențialitate.

Furnizarea de date cu caracter personal este voluntară; cu toate acestea, dacă nu ne oferiți anumite date nu puteți beneficia de serviciile noastre sau nu puteți achiziționa produse de la noi.

Când ne furnizați date cu caracter personal și/sau informații de contact, ne permiteți să vă contactăm în scopul pentru care ne-ați furnizat aceste date cu caracter personal și informații de contact și în conformitate cu cele descrise în continuare în această Politică de Confidențialitate. Vă putem contacta prin e-mail, mesaje text (SMS), notificări alertă și/sau telefon.

Nu încredințăm, vindem, închiriem, autorizăm, transferăm etc. baza noastră de date care conține datele personale ale clienților nostri.

Putem colecta și prelucra următoarele date generale despre dumneavoastră, sub rezerva dreptului de a revoca consimțământul dumneavoastră sau de a solicita anularea înregistrării, mai multe detalii fiind stabilite în secțiunea în cauză din această Politică de Confidențialitate:

Datele pe care le furnizați atunci când vă înregistrați la unul din serviciile noastre sau pentru a avea acces la zonele restricționate din Site-ul nostru sau în cursul unui proces de achiziție, în special numele și prenumele, adresa de e-mail, sexul, data nașterii, adresa de facturare, adresa de livrare și / sau numărul de telefon;

Informații pe care le furnizați prin completarea formularelor de pe Site-ul nostru sau prin publicarea de material pe Site-ul nostru;

Detalii privind tranzacțiile pe care le efectuați prin intermediul Site-ului nostru și detalii cu privire la realizarea comenzilor;

Informații pe care le furnizați atunci când participați la un concurs sau promovare sponsorizată sau organizată de noi sau de unul dintre afiliații noștri;

Informații pe care le furnizați atunci când ne contactați prin orice mijloace de comunicare;

Informații pe care le furnizați dacă vă decideți să participați la și să completați chestionare;

Inregistrări sonore ale convorbirilor telefonice cu Serviciul Clienți.