Update site

Update siteupdate-website

Internetul sa schimba in permanenta, la fel ca lumea in care traim. Omul este principalul responsabil pentru schimbarile din online. Google este factorul secundar care schimba politicile de functionare. El a pus la dispozitia utilizatorilor Google Analytics, un instrument gratuit foarte important. Noi trebuie sa ne adaptam. Sunt din ce in ce mai multi oameni care navigheaza online cu telefonul sau tableta. Asta inseamna ca site-ul tau trebuie sa fie optimizat si pentru aceste device-uri. Pentru ca site-ul sa fie performant se fac o multime de setari de catre experti in domeniul online. Suntem aici ca sa oferim cele mai bune tehnici secrete.

Doar in anul 2012 s-au vandut peste 1 milion de smartphone-uri. Aceasta cifra este destul de importanta ca sa ne faca sa ne gandim cat de important este sa adaptam site-ul nostrum web la conexiunea mobila.

Un site care adapteaza informatiile pe care le detine la dispozitivul mobil este un site considerabil mai usor de utilizat. Site-ul layout este solutia ideala, deoarece adapteaza informatia detinuta la orice dispozitiv: tableta, smartphone, laptop, calculator sau telefon. De asemenea, este important sa fie cat mai rapid de navigat pentru ca astfel clientul vas ta mai mult.

Aveti un site de prezentare? Onlineideea.com este solutia ideala daca doriti ca site-ul dumneavoastra sa ruleze in conditii optime si pe dispozitivele mobile.

Este foarte important ca un site optimizat pentru telefonul mobil sa fie capabil sa:

  • Sa-si redea functionalitatile la fel de fidel ca in cazul accesarii lui de pe un laptop;
  • Afiseze meniul care trebuie sa fie la indemana si usor de accesat;
  • Redea datele de contact care trebuie sa fie usor de gasit si clar mentionate;
  • Fie capabil sa redea pozele clar, fara sa fie necesara vizionarea fragmentata a acestora;
  • Incarce paginile repede, pentru a face economie de timp, pentru ca, nu-I asa, in epoca vitezei nimeni nu vrea sa astepte prea mult.

Pentru imaginea companiei, este extrem de important ca site-ul sa functioneze in conditii optime.

Eliminarea erorilor sau a bug-urilor se poate dovedi foarte utila. De aceea, este foarte importanta testarea functionalitatii si afisarii unui site. Acest lucru se poate face cu anumite instrumente gratuite care ne arata cum se vizioneaza site-ul de pe diferite dispozitive. Se urmareste claritatea dar si felul in care sunt aranjate meniurile pe pagina.

Este foarte important ca site-ul sa poata fi afisat de catre motoarele de cautare. Putem folosi Google Webmaster Tools cu ajutorul careia ii spunem lui Google care este structura site-ului nostru. De asemenea, putem face harta site-ului pentru ca mai apoi sa o adaugam in Webmaster Tools.

Este util ca designul sa poata fi organizat pe o singura coloana , cu butoane mari care indeamna utilizatorul sa actioneze.

Este important de asemenea sa setam din punct de vedere al cuvintelor cheie si al descrierii care apare in Google si daca este sau nu cu www.

Nu trebuie sa fim reticenti in a folosi culoarea alb deoarece aceasta inspira senzatia de curatenie.

Principalele probleme ale site-urilor sunt:

  • Existenta anumitor plugin-uri incompatibile cu dispozitivul;
  • Nu este setata dimensiunea pentru dispozitivele mobile;
  • Linkurile nu au distanta adecvata intre ele;
  • Textul este mult prea mic pentru a putea fi citit;
  • Add-on-urile browserelor care inghit resurse mai importante decat se crede si in consecinta ingreuneaza navigarea. Elimina-le si vei constata o imbunatatire considerabila.

Aveti nevoie de update la site?

Contactati-ne